Sista chansen att tävla!Hörrni! Idag är ju sista chansen att vara med i Cocoos tävling om ett presentkort på 500 kronor, så ni som fortfarande inte har tagit chansen att vinna: in och tävla med en gång! Det är inte alls så svårt att tävla som man kan tro. Läs mer om tävlingen HÄR, och lycka till! ♥

Emilias design


29e april 2012

Hej på er! Det var ingen jättebra shoppingrunda idag, men lite fick jag med mig hem iallafall! Jag har inte hunnit ta kort på det idag, men det hinner jag förhoppningsvis med imorgon. Nere på stan hann vi även ta en mysig fika/lunch på Café Cioccolata innan vi fortsatte shoppingen. Det var verkligen jättekul att träffa tjejerna igen!

Ikväll har jag faktiskt suttit och sytt om ett par jeans! Jätteroligt, för resultatet blev faktiskt bra. Jeansen köpte jag för säkert två somrar sen för att göra shorts av, men jag gillade mönstret på byxorna så jag kunde helt enkelt inte bara klippa av benen, haha. Men jeansen var alldeles för långa och slappa för min smak, men nu är det alltså fixat! Jag har både sytt upp dom och sytt in dem, så de är kortare och sitter tight. Så snygga!

Jag har tyvärr inte bilder på dem just nu, det kan jag ju ta imorgon men det blir inga före/efter bilder.. Det var lite synd att jag inte tänkte på det! Nåja.. Nu ska jag ut i köket och leta reda på påsen med ostbollar, mums!