Svar på läsarfråga - Text med skugga!

En läsare bad mig skriva ett inlägg om hur jag gjorde skugga på texten i min header, so here it comes! Jag använde mig av en "färdig" mall, så kallad logotyp. Sen anpassade jag den bara efter hur jag ville ha den. Smidigt!


1. Gå in på Arkiv - Skapa - Logotyper. Välj någon som du vill ha, själv valde jag "Glansig".


2. Välj storlek, typsnitt, gradient, storlek på skugga m.m och välj "OK"


3. Klart! Nu är det bara att kopiera bilden och klistra in den till ditt "riktiga" arbete.

Lätt, eller hur?


31a oktober 2011

Godmorgon sötnosar! Just nu sitter jag alldeles nyduschad i soffan och väntar på att håret ska torka. Om en halvtimme ska jag börja fixa mig, och sen tar tjejerna och jag bussen ut till Ikano! Vi ska köpa mat och en maaassa godis till våran lilla halloween-träff ikväll!

Vi kommer köra på utklädnad också, hur många gånger om året får man liksom chansen att klä ut sig? Jag ska försöka pressa mig i min gamla djävulsdräkt som jag hade i.. lågstadiet. Haha! Happy Halloween!


Tips för mjuka händerHörrni, nu har det faktiskt blivit höst på allvar och riktigt kallt där ute. Då är det viktigt att tänka på att ta hand om händerna! Om man, liksom jag, har lätt för att bli torr om händerna är det hög tid att plocka fram vantarna och skydda händerna mot kylan. Även om man bara är ute en kort stund gör det stor skillnad för händerna att få ha vantar på!

Det är också bra att smörja in händerna med en fet handkräm varje kväll innan läggdags, och sedan vakna upp med mjuka och fina händer (som håller sig fina om man tar på sig vantarna!). Dessutom ger ju vantar en riktigt hög mysfaktor.


Bild från We Heart It