29e november 2011

Hej på er! Ikväll har jag suttit och skrivit en hel del på en engelskanovell som ska vara inlämnad på fredag. Det är en svår historia man ska få ihop, men nu tror jag att jag börjar närma mig ett slut! Den är dock ungefär en sida längre än vad den ska vara, men det får väl fixas med minskad text, hehe.

Förresten, jag vann på bowlingen igår! Det var faktiskt riktigt roligt, så bra som det gick igår brukar det absolut inte gå för mig, haha. Jag gjorde till och med en strike! ♥


Två nya - Rosa och jul
Den rosa designen gjorde jag ikväll, och den röda jul/vinterdesignen gjorde jag igår! Så mysigt att någon frågade efter en vinterdesign, nu är det ju knappt en månad kvar till jul!


Duktig student

Idag har jag faktiskt pluggat ganska duktigt! Det är mycket i skolan just nu, men än så länge har jag inte brutit ihop, haha. Det är stor skillnad på högstadiet och gymnasiet, nu är studietakten mycket högre!

Nu har jag precis suttit och skrattat åt två avsnitt av How I met your Mother, det är perfekt söndagsunderhållning. Jag ska alldeles straxt hoppa i säng och läsa Harry Potter, och sen vakna utvilad till en ny skoldag. Imorgon blir det bowling på idrotten! Jag är inte vidare bra, men det kan nog bli kul ändå.