31a maj 2011 - Myra flyttar in

Den här dagen har varit väldigt bra, vädret har varit underbart, jag har börjat packa inför Cypern och idag fick vi hämta hem lilla Myra! Hon kom med planet från Holland runt lunchtid, och vi kunde hämta henne hos en kompis runt sex.

Det lilla trollet har busat runt i trädgården med Anni, Anni bossar som sjutton men hon ger sig nog snart. Här har hon hittat en liten boll att tugga på! ♥


New in!Tiiiitta vad jag köpte i tisdags! Vi hade studiedag då och Evve, jag och Emma drog ner på stan. Vi alla klippte oss och tog en shoppingrunda! Jag fick med mig dessa snyggingar ovan som ska med till Cypern (de är inte riktigt lika gröna i verkligheten..) och lite andra nödvändigheter!

Jag längtar så himla mycket tills vi åker! Idag började jag titta över vilka kläder jag ska ha med mig och ja.. snart är det dags att börja packa! ♥

29e maj 2011

Hello honeys! Den här helgen har jag pluggat som aldrig förr, och jag har fått massor gjort! Det känns jätteskönt. Eftersom jag åker till Cypern den här veckan måste jag på onsdag vara klar med alla skolarbeten vi håller på med just nu. Så himla skönt sen när vi åker, då finns det inget mer skolarbete att tänka på!

Idag har vi dessutom varit hemma hos mormor och firat alla mammorna i släkten eftersom det är mors dag. Så grattis till alla mammor! Efter det blev det snabbt hem igen för ännu mera plugg. Men nu är jag äntligen klar med så gott som allt!