30e mars 2011

Hej på er! Nu har det inte blivit uppdatering på ett bra tag, men det är så himla mycket just nu. Jag borde egentligen sitta och plugga nu, men jag har ändå svårt att lära mig på kvällen och det var dags för en snabb uppdatering här. Tänkte bara tala om att jag har sjukt mycket i skolan just nu, och man får väl prioritera lite och då går skolan före bloggen.

Söt bild som stämmer väldigt bra med mig på varje SO-prov, haha. Nej, nu är det väl bäst att jag sätter igång och pluggar. Vi hörs när vi hörs!


Boys don't cry


Fin låt, söt pojk. Jag ska titta lite till på en film, and then I'm off to bed. Med Harry Potter-bok!


27e mars 2011

Hej sötisar! Jag kom nyss ut ur duschen och nu sitter jag och tittar på How I met your mother. Det är verkligen min serie alltså, haha. Idag har jag pluggat så gott som hela dagen, jag ligger ju efter en hel del efter att ha varit sjuk i nästan två veckor. Suck!

Och förresten, fy vad jobbigt det kommer bli att gå upp imorgon nu när det är sommartid! Det kommer ju bli som att gå upp klockan sex.. Hu! Men det är ju himla skönt att det blir ljusare på kvällarna. Och gud vad jag längtar till sommaren! Måste bara slänga in lite härliga bilder på Evve och mig från i somras när vi var på Gotland. Vattnet där var helt awesome!