Problem med datorn

Min dator är väldigt elak just nu, den bara hänger sig hela tiden och är inte ett dugg rolig. Just nu sitter jag med en liten minidator som är ganska svår att skriva på, men jag tänkte bara tala om hur det ligger till och säga att det inte blir så mycket till uppdatering ikväll, förhoppningsvis fungerar min dator bättre imorgon och då ska jag berätta allt om idag!

Kram till er alla så länge!

30e juni 2011 - Rosa naglar

Hi sweeties! Kvart över ska jag gå härifrån så jag hinner med bussen, där möter jag Helena och Jessi. Sen tar vi pendeln från resecentrum till Norrköping! Jag vet inte riktigt hur länge vi blir kvar där, men det blir nog en ordentlig shoppingrunda!

Slänger in ett par bilder på mina nymålade naglar! Det är ett lack från Ullared som jag inte testat förut, gulligt rosa som skimrar i solen. Riktigt sött! Nu är det bäst att jag stänger av här och fixar det sista innan jag skyndar till bussen. Vi ses senare!


Morgondagens planer

Hej på er! Dagen ute vid Svartåfors har varit underbar, mycket folk att ligga och spana på, hur varmt som helst och temperaturen på vattnet var helt okej så jag badade mest hela tiden. Äntligen riktigt sommarväder! Jordgubbarna var också hur goda som helst att doppa i choklad, synd bara att de blivit så mosiga under våran skumpiga cykelfärd. Men såklart supergoda ändå!

Vid runt nio ungefär slängde jag mig ut på en cykel för att hitta ett ställe att ladda mitt busskort på, vi (Jessi, Helena och jag) ska nämligen till Norrköping och shoppa imorrn! Men den urdumma Quickomaten som ska vara så himla smidig funkade som vanligt inte, Servicebutiken var stängd och allt verkade väldigt hopplöst. Men nu får jag låna mammas istället, så allt löste sig finfint!

Turistbild från förra gången vi tjejer var i Norrköping! Vi får se om jag hinner med något inlägg imorgon, annars skriver jag när jag är hemma igen


Helena, jag, Evve och Emma