Lagerrensning på Kan Dee Shop!

Just nu sitter jag framför Two and a half men samtidigt som jag kikar runt på lite bloggar. Sedan klockan åtta har jag suttit fastnaglad framför Kan Dee Shop och bara väntat på att den stora lagerrensningen skulle börja, men när de äntligen fått igång allt blev jag lite besviken. Många fina plagg, men de flesta i Large! Det var synd, jag tror inte att de sitter så bra på lilla mig.

Men det finns många fina plagg till väldigt bra priser, så ni som har lite störra storlek kan säkert göra riktiga fynd! In och kika!


31a juli 2011

Hej kära bloggläsare! Förlåt så himla mycket för att det inte har blivit någon uppdatering, jag började på ett inlägg i torsdagskväll, men så försvann internet och sen dess har det inte fungerat. Jag har alltså varit i Tranås, min familj och Emmas familj! Det har varit helt okej, mycket regn men det blev ändå en del bad. Sista dagarna var det iallafall sol!

Nu är jag hemma igen och det är en superfin dag, så jag har legat ute på en filt på gräsmattan och läst. Igår hamnade vi inne på en loppis i Eksjö, tror jag det hette, och därifrån fick jag med mig lite nya böcker hem! 

Och ett tack till er som lämnar så snälla kommentarer, det är alltid lika kul att få! Det är inte alla som lämnar en bloggadress att svara på, så jag skriver det här istället. Kram till alla bloggläsare! Nu ska jag ut och lägga mig i solen igen, så hörs vi ikväll!

Mot Jessi

Om fem minuter ska jag trampa i skorna och slänga mig på cykeln ner till Jessi! Eftersom vi som sagt ska upp tidigt imorgon tänkte jag försöka komma hem innan midnatt, och sen hinner jag förhoppningsvis med en uppdatering imorgon innan vi drar. Kramar!

Vi bjuder på en många år gammal bild på en yngre Bunny och en yngre Jessi.