Anders Ljungstedts Gymnasium imorgon!

Imorgon ska jag till Anders Ljungstedts Gymnasium och kolla på Stylist-linjen där! Nu under vecka fem får alla i nian göra två besök på gymnasieskolor som man är intresserad av, och ett av mina val är alltså ALG. Jag ska dit på eftermiddagen imorgon, tillsammans med Lovisa! Skönt att inte gå själv iallafall, hehe.

Jag har aldrig varit på ALG förut, så det ska bli kul! Men nervöst såklart, haha. Kul att se hur linjen funkar iallafall! På bilden nedan, en sminkning som några stylist-elever gjort.


30e januari 2011

Hej hej! Just nu sitter jag och tittar på How I Met Your Mother och väntar på att mina nymålade naglar ska torka ♥ Slö söndagskväll!

Och ja, idag har jag baaara pluggat! Och det känns bra, jag fick en del gjort. Vi har massor av stora arbeten på gång nu, och jag försöker göra dem klara så fort som möjligt så jag inte sitter med dem kvällen innan och skriver som en galning, hehe. Var ute en sväng på skidor i solskenet också, måste ju passa på! Men ja, läxorna tog alltså upp största delen av min söndag. Nu: teven!


27e januari 2011

Hej hopp! Just nu sitter jag nyduschad i soffan med myskläder och tittar på ett gammalt avsnitt av Morden i Midsomer! Tycker den serien är jättebra, haha. Det kommer inte alls bli samma sak när Barnaby inte är med längre!

Iallfall, efter skolan idag åkte mamma, Evve och jag ner till banken och hämtade ut mitt och Evves ID-kort! Vi åkte ju förra veckan, men då hade de stängt vid 3. Men nu fick vi äntligen tag på dem! Det känns super att äntligen ha fått det, nu kan jag själv hämta ut beställda varor och gå på bio utan problem ♥