Min ansökan till gymnasiet

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, och jag ska snart krypa i säng med en superbra bok jag börjat med! Jag har förresten namnsdag idag, precis som typ halva Sveriges befolkning, haha. Maria är mitt mellannamn! Visste ni att typ en halv miljon kvinnor i Sverige heter Maria?

Iallafall, idag lämnade jag ju in mitt gymnasieval! Jag hoppas verkligen att alla 95:or har bestämt sig nu, sista dagen är ju imorgon, hehe. Jag sökte iallafall till fyra gymnasier, egentligen är jag ganska säker på att komma in på mitt förstahandsval men man vill ju vara på den säkra sidan!

En snabbt ihopsatt lista med mina gymnasieval.. Fin va? Höhö.


Resa till Cypern!

Vi har bokat resa! Wiho! I början av juni åker vi till Cypern, det ska bli underbart! Ovan är bilder från hotellet och lite bilder på stränderna. Det ska bli så himla kul att åka iväg, jag längtar verkligen! Vi åker så gott som aldrig utomlands, så det här ska bli superroligt ♥

Bilderna kommer från Apollo och Fritidsresor


28e februari 2011 - Look of todaySåhär ser jag ut idag! Den nya skjortan från NewYorker är på, korsörhängen och lite ringar (inte med på bilden) till det. Nu ska jag dra iväg till den första skoldagen efter lovet, ska bl.a lämna in min gymnasieansökan!

Det dyker upp ett tidsinställt inlägg med lite roliga nyheter senare idag.. ♥ Peace!