Happy New Year!Tack för det här året allihopa! Det har varit ett bra år, mycket har hänt och jag har tappat en del vänner, förlorat en klasskamrat och haft mina nedgångar, men samtidigt har mycket gått uppåt och jag har fått många nya vänner. Jag har spenderat en välbehövlig vecka i Cypern. Jag har lämnat högstadietiden bakom mig och börjat på gymnasiet, och jag har mått allmänt bra. 2011 har varit ett bra år!

Och jag är säker på att nästa år kommer bli minst lika bra. Ha det så bra ikväll, så ses vi 2012!

31a december 2011 - Gott Nytt År!

Hej allihopa! Idag är det den sista december, vilket betyder nyår! Vid fyra ska hela familjen hem till Emma, där vi firar med Emmas och Jessis familjer + Helena. Jättekul att vara hela tjejgänget! Jag ska alldeles strax ut i köket och göra lunch, så att jag klarar mig fram till kvällsmaten som blir ganska sen.

Jag ska nog ha på mig en stickad tröja med glittertrådar och svarta jeans till det, sen funderar jag på om jag ska locka eller platta håret.. Lockat var väldigt fint, men plattat hår håller längre. Så det blir nog plattat. Men nu är det bäst att jag börjar sätta fart, så får ni ha ett riktigt bra nyårsfirande ikväll!

Nytt

Som ni ser i inlägget nedan har jag nu gjort en "mall" till alla som vill ha en bloggdesign! Det blir lättare för mig om jag får en utförlig beskrivning på hur designen ska se ut, så nu har man några punkter att utgå ifrån. Bra va?

Och till höger i menyn har det dykt upp en bild för alla som vill ha en design, och trycker man där kommer man direkt till inlägget här nedanför. Smidigt, eller hur? Nu är det bäst att jag börjar göra mig iordning inför kvällen, vi hörs imorrn!