Made It Myself - Smyckeshållare


Kommer ni ihåg att jag för väldigt länge sedan (över en månad..) skrev att jag hade varit grymt kreativ och gjort en egen smyckeshållare? Well.. Här har ni äntligen bilderna! Haha. Det tog lång tid innan jag kunde ta bra bilder, sminkbordet står i ett hörn och det är bara under en viss tid som det är bra ljus där. När jag äntligen tagit bilderna glömde jag helt enkelt bort att lägga upp dem, hihi.

Det hela började med att jag tröttnade på att alla mina smycket bara låg i en hög, så jag behövde en smyckeshållare. Av en händelse hittade jag ett helt ouppackat set av salt- och pepperkarhållare! Som ni ser har jag använt allt ihop. Hållaren satte jag örhängen i, och ställde den ovanpå en vas så att örhängena inte blev vikta. Karen la jag halsband och armband i, och locken med hål använde jag till små örhängen!

Som hållare till mina ringar tog jag ett litet ljus och limmade fast det på en enkrona, så det skulle stå stadigt, och knöt en liten fin rosett runt. Jag blev riktigt stolt över mig själv, och jag blev så nöjd med hur fint det blev. En klar förbättring mot hur det såg ut innan!


31a augusti 2011 - Jungle-girl

Hej på er! Idag är en tidig dag, jag slutar redan kvart över två. Jätteskönt! Jag hade tänkt gå en sväng på stan och titta på skor innan jag skulle hem, men bussen skulle gå om tre minuter och om jag missade den skulle jag få vänta en halvtimme på nästa. Inte så roligt, så jag skjuter upp skotittandet till fredag istället!

Så här såg jag ut idag: en liten jungle-girl! "Nya" linnet som jag visade upp igår, och ett par jeans. Enkelt, men färgglatt!


Studio of BeautyJag tänkte faktiskt sno en idé, helt oblygt, från Helen och starta en liten beautystudio! Här i hamnar tips om skönhet, produkter, idéer och annat smått och gott.

Jag tänkte börja med ett budgettips angående nagellack. Själv älskar jag att variera färgen på mina naglar, och byter gärna färg varje vecka. Då funkar det helt enkelt inte att köpa lack från märken som IsaDora eller O.P.I som kostar både 60 och 150 kronor flaskan. Men det behöver man inte heller! Jag använder så gott som enbart Depends superbilliga minilack, 25 kronor/flaska, och de sitter minst lika bra som de dyra märkena. Depend har fått ett dåligt men väldigt oförttjänt rykte!

Själv använder jag ett underlack, 2-3 lager av det "vanliga" lacket (i det här fallet ett rosa) och ett lager överlack. Nagellacket på bilderna nedan har jag haft i 8 dagar och det har ustått:
• 4 skoldagar
• 3 dagar i stallet
• 3 hårtvättar
• 1 heldag ute i naturen

Nu blänker naglarna en del, men som ni ser: bara minimal slitning längst ut på tippen! Bild på de nymålade naglarna hittar ni här.