28e april 2011

Hej på er! Förlåt för den hemska uppdateringen, men det är så sjukt mycket i skolan just nu. Tänkte bara tala om att jag lever, men jag har två muntliga redovisningar och ett förhör imorgon så det är bäst att jag återgår till pluggandet. Nu vet ni var jag hör för mig iallafall, stor kram till alla er som troget hänger kvar här!

Trust Me

Nej fy sjutton vad trött jag är. Jag har massor av roliga inlägg att skriva, men jag orkar helt enkelt. Ikväll blir det ingen mer uppdatering. Imorgon är det skola igen, och då ska jag försöka komma så pigg som möjligt! Jag ska dessutom på öppet hus på Folkuniversitetet kl. 18.00. Läskigt!

Jag ska alldeles straxt gå och lägga mig, så med den här låten säger jag godnatt! Jag älskar The Fray, deras låtar är så himla vackra och väldigt djupa.

The Fray - Trust Me


25e april 2011

Hej hopp! Jag har precis gjort lunch, och nu är det snart dags att börja plugga igen. Nu på förmiddagen har jag jobbat massor med matten, men jag fattar inte så mycket, haha. När jag är klar med matten tänkte jag iallafall ge mig ut och springa, få rensa huvudet lite.

Jag har också hunnit med att handtvätta min nya klänning, det var lite skumma fläckar på den som förhoppningsvis är borta nu. Det fanns bara en annan i min storlek, men den var felsydd, så det fick bli den smutsiga ändå. Jag fick den iallafall billigare, tur det! Nu hänger den ute i solen, och den kommer lukta sådär härligt somrigt sen när den har torkat ♥