29e september 2010

Hi there!

Ledsen för en dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har helt enkelt inte haft lust. Kul att se att ni fortsätter titta in iallafall!

Jag har haft utvecklingssamtal i skolan idag, skönt att ha det klart nu iallafall. Jag sköter mig fint i skolan så det gick bra, hehe. Nu sitter jag och tittar på kvällens avsnitt av Idol, Jay har precis sjungit och jag måste säga att han var grymt bra ikväll. Riktigt bra röst!

Jay Smith längst till höger. Han var dock lite omstylad ikväll! (Thank God..)


26e september 2010 - Nagellack

Hej!

Igårkväll var jag och Helena hemma hos Jessi och såg på film, vi såg första Harry Potter-filmen och en halvtimme av den andra, sen begav vi oss av hemåt. Vi var hemma rätt så tidigt, vilket faktiskt var ganska skönt!

Jag målade om mina naglar idag, jag kände för att köra på rosa naglar den här veckan! När jag var nere på stan igår såg jag att Kicks sålde billiga nagellack, 3 för 2, så jag funderade på att köpa ett nytt, glitter-rosa lack och kanske något vanligt baslack. Men jag kunde inte bestämma mig för vilka jag skulle ta, så det slutade med att jag kom hem utan några nagellack alls, hehe.

Tror att det var det här nagellacket jag tittade på. Ljust rosa med glitter!


Thriving Ivory
Det var den här skivan jag var och hämtade ut nere på stan idag, världens bästa skiva med världens bästa band. Kostade 149 kronor, specialbeställd direkt från USA! Tack till Skivbolaget som fixade den utan extra kostnad! ♥