Happy Halloween!

Jag var ute och sprang femkilometern idag, på rekordtid faktiskt. Är nöjd med mig själv, hehe. Därför förtjänar jag att bara sitta i soffan hela kvällen och äta chips, jag har för mig att vi har Pringles ute i köket. Mums!

Förresten, är det ikväll man firar Halloween? Eller har det redan varit? Jag har ingen koll alls. Och ja, som ni märker kommer jag inte fira det något alls det här året, hehe. Nåja, för er som gör det: Happy Halloween! Och kvällen till ära har min lilla maskot där uppe till höger gjort om sig till en pumpa!

(Jag snodde bildserien som finns på Google just nu, tycker den är lite söt, hehe)


New nails - White, Pink, Glitter
Jag kände för att testa att måla naglarna på ett nytt sätt, inte bara helt enfärgat eller fransk manikyr! Det är inte de bästa bilderna, men naglarna är vita med rosa tippar och en linje med silverglittrande nagellack längs med kanten mellan det vita och det rosa.

Jag blev faktiskt inte vidare nöjd, så nagellacket åkte bort efter bara några minuter igen. Suck. Jag klantade mig totalt med silverranden på högerhanden, så jag tappade tålamodet, hehe. Vi får väl se om jag orkar göra något liknande någon mer gång, men den här veckan kör jag på helrosa naglar istället!


31e oktober 2010 - HP2

Hej på er! Det blev visst inget mer inlägg igår trots allt. När jag kom hem fastnade jag framför ett avsnitt av Vampire Diaries och ett avsnitt av Legend of the Seeker, och plötsligt var det dags att göra sig iordning för filmkvällen hemma hos Jessi, hehe. (Inlägget om naglarna som jag lovade er igår kommer upp i ett tidsinställt inlägg vid 3!)

Filmen vi såg var Harry Potter and the Chamber of Secrets, vi hade ingen text men det funkade bra ändå. Senast jag såg den filmen var jag nog 11, det var väldigt länge sen iallafall, så jag kom nästan inte ihåg någonting! Jag visste ju vad som skulle hända eftersom jag kan böckerna så gott som utantill, hehe, men den var såklart bra ändå! ♥