30e november 2010

Hej på er! Jag har inte mycket att berätta, tänkte bara tala om att jag iallafall lever. Idag är sista november, vilket betyder att det är december imorgon! Herregud, det är snart jul. Mys!

Som sagt, jag har inte direkt något intressant att berätta, så vi ses!

28e november 2010

Hej på er! Igår var jag hemma hos Lovisa med tjejerna, det var därför det inte blev någon uppdatering. Det var jättekul, vi spelade både spel och lekte lekar, hehe. Och så åt vi en jättegod kladdkaka! Och tacos, nam nam ♥

Idag har jag pluggat maassor, duktigt. Jag var ute med Anni och pulsade i snön också, riktigt bra träning! När jag kom ut på en öppen fotbollsplan gick snön upp till knäna, det var jobbigt! Jag har målat naglarna också, ljust gröna, bilderna nedan är från i somras men det är samma färg. Like it!


26e november 2010

Hej hopp! Äntligen fredag! Ska bli så himla skönt med helg nu, jag behöver verkligen lite sovmorgon. Och imorgon kväll ska vi hem till Lovisa och fira att hon har fyllt 15, hon fyllde i tisdags. Kul kul!

Idag var jag ensam hemma med Anni ett tag, så vi gick en liten promenad och sen busade vi i snön i trädgården, hehe. Jag försökte få henne att förstå det roliga med snöänglar, men hon tyckte inte det var lika roligt som jag.. Gud, jag älskar verkligen snön! Och man blir aldrig för gammal för snöänglar ♥

(Nu hade jag tänkt slänga in en bild på hur sjukt mycket snö det är, men jag har inte tagit några bilder än och jag hittar inga snöbilder från förra året då det var ännu mer snö. Suck! Så vi blir utan bilder den här gången ^^')