News!Nu har Cocoo.se, en smyckessajt med massor av fina saker, fått in en hel del nya smycken! Ovanför ser ni mina favoriter, körde på lite "djurtema" och så ett par fina ringar med en turkos och grön sten. Riktigt snygga!

För ett tag sen fick Cocoo in en hel del djurringar, och nu har det kommit halsband med samma tema. Min favoritring var den lilla kaninringen i mitten längst ner, och som ni ser har det nu kommit ett likadant halsband. Love it! Och grodringen är bara så söt, haha.

Ni hittar alla smyckena på bilden plus många fler på Cocoo.se!

30e maj 2010 - Mors dag!

Hi sweeties!

Jag har varit iväg och jobbat hela dagen, och nu är jag helt slut! Ska lägga mig hyfsat tidigt så jag orkar upp imorgon, haha. Skola som vanligt! Men nu är det inte långt kvar till sommarlovet, inte ens två veckor. Underbart!

Idag är det ju Mors dag! Jag gav mig ju iväg tidigt imorse, men de andra gav mamma frukost på sängen och senare ikväll blir det kaka, det är ju trots allt bara Mors dag en gång om året.

Grattis mamma!


29e maj 2010

Nu har jag precis sett på Sommarkrysset (i brist på bättre grejer, höhö) och gud vad suger jag är på att åka till Gröna Lund! Tänk, bara tre dagar kvar nu. Superkul! Kommer ju dock bara vara där tre timmar, men ändå. Ser verkligen fram emot det!

Imorgon ska jag jobba helg i stallet, så jag kommer få gå upp jättetidigt. Suck! Och kommer inte hem förräns typ halv fem. Inte roligt. Nåja, det är sista gången jag jobbar innan sommarlovet, så det känns jätteskönt!

Aw, kommer fortfarande ihåg lilla Steggur.. Cutiepie! Synd att han inte står här i Valla Ponnyklubb, är ju väldigt långt att åka ut till stallet där han står :(