Tuffa nyheter från Cocoo.se!Just nu, lagom till påsk, har Cocoo.se fått in massor av roliga nyheter! Och de har även fått in massor av ringar i lagret som länge har varit slutsålda, t.ex den långa ringen och den lilla dödskallen med en rosett. Jag gillar verkligen den långa silverringen skarpt!

Och hur snyggt är inte det här vrist-smycket? Supertufft! Jag skulle absolut vilja bära både det och alla ringarna i sommar, så grymt snyggt! Och passa på att köpa era egna favoriter, för just nu ger jag alla mina läsare 15% rabatt på hela Cocoos sortiment! Ange bara rabattkoden bloggspecial i kassan.

Vristsmycket kostar 195 kronor, och alla ringarna kostar också 195 kronor styck. Dyrt, men så värt det! ♥

Klar med skolarbetet!

Nu har jag tillbringat hela eftermiddagen med massor av plugg, har äntligen blivit klar med inlämninsuppgiften som ska vara inne imorgon. Skönt! Och imorgon är sista skoldagen, och sen är det äntligen påsklov! Känns trots allt inte som att det var jättelängesen vi hade lov, haha.

Resten av kvällen kommer jag spendera framför gamla avsnitt med Scrubs och How I met your mother. Finns inget bättre en seg onsdagskväll! ♥


Avril in Wonderland

Har ni hört Avril Lavignes nya låt, "Alice"? Ni som har sett Alice in Wonderland har säkert hört en liten bit av den eftersom den är med på filmens soundtracket, men jag som inte har sätt filmen än hade inte en aning om att hon hade gjort en låt till filmen!

För er som inte visste det så är jag ett stort fan av Avril, älskar hennes låtar och stil, helt underbar människa! Jag hittade iallafall videon till låten, och det finns väl ingen som kan säga att hon inte är vacker? Titta bara på hennes hår, lovely! ♥ Och ja, låten är det ju inte heller något fel på, haha.

Enjoy!