30e juni 2010 - Eclipse-premiär!

Hej cutiepies! Jag kom alldeles nyss hem från stan, har varit på premiären av Eclipse! Har sett fram emot premiären ända sen jag fick reda på premiärdatumet för ungefär ett år sedan, haha. Filmen var superbra, den var ännu bättre än jag väntat mig.

Fight-scenerna var grymma, jag tycker regissören David Slade har gjort ett väldigt bra jobb. Och Jacob är ju bara så het! Det är ju Edward och alla andra varulvarna också å andra sidan, men Jacob är verkligen något extra att dregla över, haha. Men som sagt, filmen var helt underbar, och jag tycker alla skådespelarna gjorde ett himla bra jobb. Får se om jag går och ser den på bio igen, annars får jag hålla mig tills DVD:n släppts.

 
Det är ju ungefär fem officiella postrar till Eclipse nu, så jag lägger upp två av mina favoriter. En till favorit som jag inte hittade på nätet är ju såklart den med Jacob och alla varulvarna!


29e juni 2010

Nu är jag hemma igen! Det har varit två underbara dagar ute på Helenas land, vi har solat och badat maaassor. Dock är det väldigt skönt att vara hemma igen och ha rent dricksvatten direkt i kranen och slippa diska i sjövatten, haha.

Jag har ätit årets första smultron också, mums. Ute vid Helenas sommarstuga fanns det massor! Här hemma har jag inte sett ett enda. Vi har sett en lysmask också, haha. Och så har det bott ekorrar i taket i stugan också. Läskigt. Märker att jag är för trött för att skriva något vettigt just nu, har hållt igång non stop 4 dagar, haha. Jag hör av mig imorgon istället!

Smultron! Det var väldigt många smultron där som jag egentligen tänkt ta kort på, men ja.. De försvann snabbare än blixten, haha. Gott! ♥
R.I.P Michael Jackson 1 år (25e juni)

Jag hade ju inte tillgång till någon dator i fredags, så jag skriver det här inlägget nu istället. Tänkte bara uppmärksamma att det redan gått ett år sedan Michael Jackson, King of Pop, gick bort (den 25/6 2009). Shit vad fort tiden går, det känns som att det bara var ett par månader sen han dog.

Jag har aldrig varit något jättestort fan av Michael Jackson, men jag gillar verkligen hans musik och tycker att han dansar/dansade grymt. Jag hittar hela tiden nya favoritlåtar med MJ, och det hade varit sjukt stort att få se honom i verkligheten någon gång, att få gå på en konsert. Han kommer alltid bli ihågkommen som en av de största artisterna i historien.

Rest in peace Michael Jackson!