30e juli 2010 - Besök hos Jungfrun!

Hej sötnosar! Idag har det varit riktigt fint väder, vilket betyder dålig uppdatering. Men det har ju varit den första fina dagen här på Gotland på väldigt länge, så jag har passat på att vara ute och njuta av solen!

Vi har varit iväg och kollat på raukar, stora stenblock i olika former som är en speciell grej just för Gotland, jag tror att de bara finns här. Rauken vi har kollat på är den största, och heter "Jungfrun". Det var väldigt fint där, och är en sån där grej man bara "måste ha sett" om någon gång har åkt till Gotland!


Jungfrun! Till vänster mamma och jag som turistar.

Jag och Anni. Rauken var verkligen sjukt stor!


Bunnys wonderful & awful-list!

ಌ Stövlar!

Gah, jag älskar verkligen stövlar! Är det inte hur hett som helst? De perfekta skorna när det börjar bli lite kyligare till hösten. Jag vet att jag är tidigt ute, men affärerna har redan börjat komma ut med höstskor och jag kan inte låta bli att kika runt lite, haha. Stövlarna nedanför är ett par riktiga drömskor som såldes på Vivistyle.se förra hösten, jag blev totally in love! ♥

ಌ Bloggar med prickig bakgrund!

Hur gulligt är det inte med en prickig bakgrund? Efter att ha sett Felicias bakgrund på bloggen blev jag sugen på att själv byta till något prickigt! Dock måste jag ju då byta header, och jag gillar verkligen den jag redan har, så vi får se hur det blir med det..• Spam-kommentarer..

Visst, det är jätteroligt att få kommentarer! Men när de är från folk som bara klickar sig in, skriver "Hej, allt bra?" "Vad gör du? :)" "Gjort idag?" och liknande, och sedan bara klickar sig vidare utan att ens ha läst vad bloggaren skrivit om i inlägget gör mig bara så trött! Sådana människor kommenterar ju bara för att få sin länk i kommentarsfältet och själva få läsare, och de kommentarerna är vi gärna utan. Skärpning!

• Hudfärgade naglar

Usch, hudfärgat/beiget nagellack är så hemskt fult! Naglarna liksom smälter ihop med fingrarna.. Nej usch, jag förstår inte alls vad som är grejen med det, och hur i hela friden det blev "inne"!
Som tex det här, från HM, som är lite mer åt det bruna hållet.. Urk!


Nu ska det springas!

Nu blir det ut med hunden på en joggingrunda! En Hiss & Diss-lista kommer dyka upp här när jag är tillbaka, så håll utkik!

Puuuss