Leggings ♥

Studded Leggings SEK 199, Club L - NELLY.COMZip Leather Look Leggings SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COMBlanc Leggings SEK 249, Chandra - NELLY.COM

Nelly.com har sjukt snygga leggings inne just nu! Här är några av mina favoriter ♥ De första passar bra till fest, och livar upp vilken otufit som helst. Helt perfekt! I mitten är ett par läckra lackleggings med dragkedjor längst ner, supersnygga! Jag har letat efter lackleggings länge, men har inte hittat några snygga i min storlek.

Längst till höger är paret jag tycker allra bäst om, vanliga svarta leggings med en rad nitar längs med hela benet. Sjukt snyggt! Passar både till vardags och till fest, helt underbara ♥

Det två första paren kostar 199 kronor, och leggingsen med nitar kostar 249 kronor. Och just nu har Nelly gratis frakt, så passa på!


Imorgon börjar jag praoa!

Nu har jag plockat ihop lite saker som jag behöver till praktiken imorgon, och jag har kollar upp alla busstider och så. Nervös, haha! Men det kommer nog gå bra, jag får gå upp så himla tidigt bara! Jag ska ta bussen härifrån klockan åtta, och sen åka ner till resecentrum och byta buss för att komma ut till Ikano. Enda problemet är att jag får sitta och vänta ute i kylan i en kvart innan bussen kommer, usch!

Jag ska alltså praoa på Djurmagazinet, även kallat 4 tassar, ute på Ikano. Jag börjar klockan 9.00 och slutar klockan 17.00, så bloggen kommer bli väldigt lidande under de två veckorna som jag ska praoa. Då och då kanske jag hinner med något morgoninlägg, men det kommer nog mest bli uppdateringar när jag kommit hem från praktiken igen ♥

Nu ska jag kolla ut lite kläder till imorgon.. Ett par vanliga jeans och en enkel tröja duger nog!
Katter, hundar, hamstrar, sköldpaddor, ormar.. och kaniner! ♥


Bloggdesigner

Sarah har gått med på att göra en header till mig! Visst är det underbart? Sarah är verkligen jätteduktig, så jag är superglad! Jag vet inte riktigt när den kommer, hon sa att hon kunde göra en så fort hon får tid över. Bra va? Jag är säker på att det kommer bli hur bra som helst!

Sarah har designat min förra blogg, och den blev jag verkligen jättenöjd med. Här är några bloggar som hon har designat, länk till bloggarna finns under bilderna:


http://emmilys.webblogg.se/


http://bunnysworld.blogg.se (min förra blogg!)http://nelluuw.blogg.se/http://shms.blogg.se (Sarahs egen blogg!)