Mina julklapparJag har inte kunnat ta kort på alla mina julklappar, men här är iallafall en sak jag har fått: en ny parfym! Jag hade himla svårt att hitta en parfym jag tyckte om, men till slut blev den den här, Paris Hiltons Can Can. Luktar sött och lite vanilj!

Jag fick också alla Harry Potter-böckerna, som var både julklapp och födelsedagspresent, presentkort, pengar, mysstrumpor och smyckena nedan! Stora ringar och en liten blomring. Det är strasstenar i mitten av blomman och lite glitter i blombladen. Fin!29e december 2010 - Bankkortet har kommit!

Idag åkte jag, mamma och Evve ner till stan för att skaffa ID-kort till mig och Evve! Vi gick först för att ta kort inne på Expert, och vi kan säga att bilden blev usel, haha. Nåja, såna där kort blir aldrig bra. Sen gick vi till banken och fixade lite där, och vi kommer kunna hämta ut korten om ungefär en vecka!

Och vet ni vad som väntade på mig när jag kom hem? Mitt bankkort! De på banken sa att det skulle ta minst en vecka innan det skule komma, men det tog bara två dagar. Superkul! Det ska bli jätteroligt att börja använda det, hihi. Jag har ett Visa-kort, som det nedan. ♥


Bilden är från Nordeas hemsida!


Fynd på mellandagsrean!

Igår var jag ju som sagt nere på stan och kikade runt på mellandagsrean, och här kommer bilder på vad jag hittade. Är riktigt nöjd!


Klänning på BikBok, 75 kr

(Leggings, inte på rean) Kjol från Gina Tricot, 50 kr

Armband och örhängen från Gina, 35 kr styck