31e augusti 2010 - Sjuk

Idag är jag sjuk, och har stannat hemma hela dagen. Så idag har jag inget kul att skriva om! Jag stannar hemma imorgon också, så det blir dålig uppdatering de här dagarna.

Jag är väl back on track om några dagar igen!

30e augusti 2010 - Gucci Rush 2

Hej! Jag tänker skylla min dåliga uppdatering på att jag börjar bli sjuk, hehe. Det är nån förkylning som går just nu, känns som att varenda människa är sjuk. Jaja, nog klagat!

En läsare tipsade om sin favoritparfym, eftersom jag just nu är på jakt efter en ny, och hon sa att Gucci Rush 2 luktade väldigt gott! Jag tror aldrig jag har luktat på den, så jag ska leta upp den nästa gång jag är nere på stan. Den var väldigt dyr, 760 kronor för 50 ml, men på parfym.se finns den för bara 399 kronor/50 ml, så det ska nog gå bra! ♥


29e augusti 2010

Hej på er! Det var en bra kväll igår, filmen var lika bra som senast jag såg den! ♥ Lollo och Helena skulle ha sovit över här sen, men jag mådde inte riktigt bra så det får bli någon annan gång. Och idag har jag haft så sjukt ont i halsen, så jag får se om det blir någon skola imorrn. Men det är kort dag iallafall, skönt!

Idag har jag bara pluggat, och fixat naglarna. Nu är de i en snygg corallfärg, jag hittade det gamla lacket i min nagellackssamling, haha. Länge sen jag hade det! Det är väl egentligen en lite mer somrig färg, men det är ju faktiskt fortfarande augusti! Även fast det känns som typ oktober..

Har inte orkat ta några egna bilder så det blev från Google, hehe. Men det här är iallafall nagellacket jag använde!