Nya nagellack!Ikväll har jag som vanligt tittat på veckans avsnitt av Vampire Diaries, och testat ett av mina nya nagellack som jag köpte igår! Orkade inte måla fingernaglarna, så det blev tårna som fick sig lite färg istället ♥

Testade den rosa, ganska knallig rosa färg (men ljusare än på bilden). Får se om den blir för stark på naglarna, men på tårna var den helt okej. Lacken kostade bara 10 kronor styck, så jag plockade på mig ett vitt, svart och genomskinligt lack också. Alltid bra att ha!


Problem med ryggen

Just det, jag var hos sjukgymnasten idag för att kolla upp min rygg som inte riktigt har velat samarbeta på sista tiden. Har fått hem massa övningar som jag ska göra två gånger om dagen, så det är väl bäst att jag gör dem inann jag går och lägger mig. Suck! Nåja, bara det blir bättre så.

Först var det lite snack om akupunktur, det ska tydligen vara bra mot de flesta smärtor och bra för ryggar. Men usch! Men något sådant blir det iallafall inte, skönt. Tänk att få nålar nerstuckna i huden, som de sedan vrider om? Usch!


29e april 2010

Hej på er!

Som ni märkte hann jag inte med något bloggande igårkväll, var alldeles för trött när jag kom hem. Men idag blir det uppdatering som vanligt! Jag slutade skolan för ungefär en timme sedan, skönt med kort dag ♥

Jag köpte ju grymt mycket grejer på Ullared, så det är omöjligt att visa upp allt. Men något kommer ni nog iallafall få se! Just nu är hela vardagsrummet fullt med påsar, så får se när jag orkar packa upp mitt, hehe.

Slänger in en av alla Michael Jackson's grymma låtar: Beat It!